Anonim
Smite World Championship Day 3 & colon; Finals - Spellen

Inhoud

De inzet was hoog op de laatste dag van de Slaan Wereldkampioenschap in Atlanta, Georgia. $ 2,5 miljoen dollar aan high stakes.

Na een zeer competitieve dag twee van de halve finales, kwamen Cognitive Prime uit Noord-Amerika en Titan uit Europa naar voren. Je kunt onze diepgaande samenvatting van dag twee hier lezen en interviews met zowel Cognitive Prime als Titan.

Consolation Match (Cognitive Red vs. SK Gaming)

De troostmatch voor de derde en vierde plaats begon de gebeurtenissen van de dag. Cognitive Red uit Noord-Amerika werd geconfronteerd met Europa's SK Gaming voor een kans van $ 400.000. Beide teams hebben het afgelopen weekend een succesvol toernooi achter de rug en iedereen voelde zich gelijk geëvenaard.

Game One

Cognitive Red trok al vroeg het eerste bloed op het 5-minuten-teken met Divios slingerende een dubbele kill. Cognitive Red ging door met dit momentum gedurende de eerste tien minuten, nam de leiding in goud en beleefde een 4-1 aantal doden. Kort daarna nam SK Gaming's Zyrhoes drie leden van Cognitive Red over om de score op 4-4 te halen. SK Gaming neemt de eerste Gold Fury 12 minuten in beslag en ze lijken te hergroeperen na hun ruwe start.

Cognitive Red slaagt erin om zowel de tweede Gold Fury en Fire Giant binnen enkele minuten van elkaar te pakken en de druk op SK Gaming met teamgevechten onder druk te zetten. Na 28 minuten vernietigt Cognitive Red SK Gaming's Titan en wint de eerste wedstrijd.

Game Two

Met een grote hoeveelheid prijzengeld op de lijn moet SK deze wedstrijd winnen om te blijven in de strijd om de derde plaats. Twee minuten na de tweede wedstrijd krijgt Cognitive Red de eerste kill. SK Gaming speelt een beetje meer defensief en ontwijkt de aanvallen van Cognitive Red gedurende de eerste tien minuten van de wedstrijd, waarbij de score 3-0 blijft voor Cog Red.

Op 18 minuten afstand verslaat Cognitive Red de eerste Gold Fury en Fire Giant, waardoor hun gouden voorsprong met 15.000 toeneemt. SK Gaming lijkt geen pauze te nemen en worstelt om Cognitive Red te doden. De score blijft gedurende 20 minuten van de wedstrijd op 11-0 voor Cognitive Red. Op de 23 minuten markeert Cognitive Red alle SK Gaming en gaat voor hun vijand Titan. Ze verslaan de Titan en zorgen voor de derde plaats in de Slaan Wereldkampioenschap.

De finale (Cognitive Prime vs. Titan)

Met een verschil van $ 800.000 in prijzengeld tussen de eerste en tweede plaats, brengen beide teams alles wat ze hebben voor de finale van de Slaan Wereldkampioenschap. Cognitive Prime vertegenwoordigt Noord-Amerika en Titan uit de Europese regio en staat voor de titel van de kampioen in een tijd van vijf wedstrijden.

Game 1

Zowel Cognitive Prime als Titan schoppen het spel af met een springfeest in het midden van de kaart, dat het niveau van sportiviteit en plezier laat zien dat er gaande is tijdens de finale. Na 4 minuten gameplay breekt er een teamgevecht uit waarbij Cognitive Prime met 4-1 in het bloed wint.

Cognitive Prime neemt de eerste goudwoede na 8 minuten en leidt met goud en ervaring. Cognitive Prime verslaat de tweede en derde Gold Fury, gevolgd door de Fire Giant, waarbij de volledige controle over de kaart wordt verkregen na het teken van dertig minuten. Na een vierde Gold Fury gaat Cognitive Prime Titan's vijand Titan tegemoet en wint de eerste wedstrijd.

Game 2

De tweede wedstrijd begint met het eerste bloed dat Cognitive Red binnen de eerste minuut aflegt. CMLitive Prime's MLCSt3alth domineert met de enige 3 kills tijdens het begin van het spel. Cognitive Prime neemt de Gold Fury om 7:30 en opnieuw om 13:30, met een score van 5-1 voor Cog.

Na twintig minuten spelen heeft Titan geen torens en beheert Cognitive Prime het grootste deel van de kaart. Cognitive Prime verslaat de Fire Giant en de vierde Gold Fury, waardoor hun voorsprong wordt versterkt door meer dan 20.000 goud en ervaring. Cognitive Prime behaalt de tweede overwinning in de finale tegen Titan.

Game 3

Titan moet deze wedstrijd winnen om in de competitie te blijven, met $ 800.000 op het spel. De Hi-Rez-analisten zijn ervan overtuigd dat dit het einde is voor Titan als de derde wedstrijd begint. Cognitive Prime zorgt voor het eerste bloed na 2 minuten, maar het spel eindigt snel voor de volgende 6 minuten op 2-2. Titan neemt Cognitive Prime om 8:30 over en grijpt 3 kills om 5-2 te leiden. Titan neemt de eerste Gold Fury en wint een tweede teamgevecht, nu leidend met 9-5.

Titan's Ataraxia domineert met een drievoudige kill 17 minuten en Titan verslaat de tweede Gold Fury en Fire Giant. Na 34 minuten spelen, maakt Titan een push voor Cognitive Prime's Phoenixes en komt het goed tijdens dit geweldige comeback-spel.

Game 4

Cognitive Prime zweette nu, omdat hij dacht dat de finale 3-0 zou zijn. Het vierde spel begint met Titan die eerste bloed binnen drie minuten verzekert.

Beide teams spelen meer defensief en na 9 minuten breekt een teamgevecht uit met Titan met een 6-2 voorsprong. Titan gebruikt dit momentum om de eerste Gold Fury veilig te stellen, maar Cognitive Prime begint een nieuw teamgevecht en sluit de kloof met 12-10 Titan. Na 24 minuten verslaat Titan nog een Gold Fury en doodt 4 spelers van Cognitive Prime.

Titan gaat vervolgens naar de Fire Giant en maakt de laatste duw voor Cognitive Prime's Titan. Titan bindt de finale door deze vierde wedstrijd te winnen als de twee naar game five gaan.

Game 5

De energie in het Cobb Energy Performing Arts Center is ongelooflijk. Na wat zeker leek voor Cognitive Prime, verraste Titan iedereen door de laatste twee wedstrijden te haken. De vijfde en laatste wedstrijd begint met Titan die de leiding neemt na een teamgevecht. Beide teams spelen zeer defensief en een ander team vecht uitbreken na negen minuten met Cognitive Prime die het grootste deel van Titan uitschakelt om met 6-4 te leiden.

Cognitive Prime neemt de eerste Gold Fury en domineert het volgende teamgevecht, 14-6 Cog. Cognitive Prime verslaat nog een Gold Fury en neemt echt de controle over de kaart. Na een lange wedstrijd, Cognitive Prime verslaat Titan om de Slaan Wereld Kampioenen!

Bedankt voor het bekijken van onze verslaggeving van de SWC op GameSkinny. Gamer Launch, ons zusterproduct, is de trotse officiële webhostingsite voor SMITE clans, gilden en teams!