Updatedatum: 11 Kunnen 2024
Anonim
Smite World Championship Day 2 & colon; Semi-Finals - Spellen

Inhoud

Na de eerste en tweede eliminatieronde stegen vier teams vanmiddag af op het Smite World Championship in Atlanta, Georgia. Beide teams uit de Noord-Amerikaanse en Europese regio's bleven en beide moesten hun regionale partners in de halve finale tegenkomen.

De eerste wedstrijd van de dag was tussen Titan en SK Gaming, beide uit de Europese regio.

Titan heeft een ongelooflijk verhaal gehad, van de amateur-ranking tot het Wildcard-toernooi, waarbij SK werd verslagen om de nummer één positie in hun regio veilig te stellen. Aan de andere kant heeft SK Gaming een langere professionele carrière achter de rug en heeft daarmee een toegewijde fanbase opgebouwd. We hebben veel SK-fans gezien in het SWC, ondanks het feit dat het in Noord-Amerika plaatsvindt.

Game One

Beide teams bleken aan het begin van de eerste game goed bij elkaar te passen, zonder tien minuten te doden. Titan wist te slaan met het eerste bloed, uit te breken in een teamgevecht dat eindigde in een 4-2 voorsprong voor Titan. Het spel bleef gelijk, met Titan druk op SK, bleef 2-3 doden vooruit tot de 30 minuten, toen Titan de Gold Fury en Fire Giant versloeg. Met de toegevoegde buff, ervaring en goud ging Titan voor de vijand Phoenixes en slaagde erin om het hele team van SK in het proces te sluiten, met een score van 21-14. Titan versloeg de Vuurreus nog een keer en ging voor de vijandelijke Titan, waarmee hij de eerste overwinning veilig stelde.

Game Two

De tweede wedstrijd tussen Titan en SK begon traag, maar Titan wist de eerste kill een beetje minder dan 6 minuten binnen te halen. Titan haalt nog eens 3 moorden na 12 minuten en SK worstelt om terug te komen. Na 17 minuten slaagt SK er in om drie leden van Titan te elimineren, maar ze kunnen de Gold Fury niet veilig stellen.

Titan bouwt zijn momentum af en vermoordt vier spelers van SK, waarbij hij doorgaat met 20 minuten voorsprong op de score van 14-7 Titan. Na 30 minuten zijn er nog 3 SK-leden over en Titan maakt zijn laatste duw naar de vijand Phoenixes. Titan verslaat de vijand Titan en behaalt een plek in de finale met een kans van $ 1,3 miljoen.

De tweede match up is tussen zustersteams in Noord-Amerika, Cognitive Prime en Cognitive Red.

Cognitive Prime is een ervaren team op het professionele circuit en absoluut een publiekslieveling bij de SWC's. Cognitive Red is het jongste team, maar wist de eerste plaats te bemachtigen voor Noord-Amerika. Deze match-up was zeker het spel van iedereen.

Game One

De eerste wedstrijd tussen Cog Prime en Cog Red begint met Prime en neemt de eerste kill tegen Red vroegtijdig, na 1 minuut. Het eerste grote teamgevecht eindigt met een gelijkspel van 4-4 na 6 minuten. Cog Red slaagt erin om de eerste Gold Fury te pakken, maar het is een riskant spel en ze verliezen drie spelers van Prime. Rode leads in goud, maar heeft ervaring achter de rug, met de kill-score op 10-7 voor Prime. Na een voorsprong van 10 minuten op Prime, slaagt Red erin de score 14-14 te behalen na 27 minuten. Het komt goed overeen, maar Red neemt de controle over de kaart over door het hele Prime-team weg te vagen. Ze duwen vooruit en verslaan Prime's Titan om de eerste wedstrijd te winnen.

Game Two

De tweede game begint met het eerste bloed dat naar Cognitive Red gaat, maar Prime neemt de controle over de kaart al vroeg over en domineert. Door het 24-minuten durende merk, Prime is vooruit 23-12 in kills en heeft bijna volledige kaartdekking. Prime gaat door naar Red's Phoenixes en duwt naar hun Titan, maar Red draait de tafels om en knijpt ze uit voordat hun Titan valt. Cognitive Red duwt terug en haalt 4 van Prime's spelers na 27 minuten. Rood haalt de Fire Giant tevoorschijn terwijl Prime weer een Gold Fury-nederlaag grijpt. Prime gaat na de verzwakte vijand Titan opnieuw naar het veertig minuten durende spel en haalt het naar beneden om het spel te winnen, de wedstrijd 1-1 gelijkmakend. Deze game is tot nu toe de langste in het kampioenschap.

Game 3

De laatste game tussen Cognitive Red en Cognitive Prime begint met Red en grijpt eerste bloed na de eerste minuut. Beide teams blijven redelijk zelfs gedurende de eerste tien minuten, maar Prime domineert in het eerste teamgevecht en neemt de eerste Gold Fury om hen de leiding te geven in goud en ervaring. Na deze eerste boost neemt Prime echt de controle over de kaart en ze landen een snelle overwinning en verslaan Red's Titan na 27 minuten. Cognitive Prime is de winnaar van hun zusterteam en zal het opnemen tegen Titan tijdens de finale van morgen.

Dag twee van het Smite World Championship is ten einde, maar de opwinding is nog lang niet voorbij.

We zullen morgen de finale- en troostwedstrijden bespreken, evenals de finale van de cosplaywedstrijden. Blijf dus op de hoogte van GameSkinny voor alle 2015 Smite World Championship-updates. Als je niet bij de SWC bent, kun je de finale morgen live bekijken!