SMITE World Championships 2016 Kwart Finale resultaten

Updatedatum: 16 Kunnen 2024
Anonim
Smite Wereldkampioenschap 2016 - Grote Finale (Game 1 van 5)

Inhoud

Na de plaatsingsrondes op dag 1 bleven er zes teams over in de SLAAN Wereldkampioenschappen. Vandaag keerden ze terug naar het podium om het beste van 3 wedstrijden te spelen, in een poging om een ​​plaats te bemachtigen in de halve finale van morgen.

Maar geen van de wedstrijden die we vandaag zagen, bereikte Game 3. In drie van de vier sets werden teams uit China en Brazilië uitgeschakeld door NA en EU-supermachten. De laatste wedstrijd van de dag ontpit twee EU-teams tegen elkaar, maar de set was nog steeds eenzijdig.

Dit zijn de hoogtepunten uit de kwartfinales:

Paradigma vs. Oh mijn God

2-0, gunst van Paradigm

Aan het begin van Game 1 leek het erop dat het Chinese team OMG moeite zou doen met Paradigm (EU). Ze namen het eerste bloed en een vroege voorsprong, maar Paradigm stal de eerste Gold Fury-moord. Een paar belangrijke moorden hielpen Paradigm het spel uit te spelen. OMG maakte zichzelf kwetsbaar door te veel opsplitsen voordat ze klaar waren, en Paradigm spijkerde een 4-1 doek af. Ze namen de tweede Gold Fury, en ruilden vervolgens slechts een paar minuten later 2 leden in voor 5 OMG-moorden. Daarna herhaalden ze zichzelf met nog een Fury-moord en nog eens 5-2 in ruil voor hun voordeel. Ze namen de Fire Giant neer en werden vervolgens in de basis van OMG geduwd om het spel te nemen.

Dang, @paradigmGG speelt bijna perfect deze wedstrijd. Ze vernietigen systematisch de oppositie bij elke opening. #SWC

- LostScarf (@LostScarf) 8 januari 2016

OMG had veel op het spel in Game 2, maar Paradigm was niet te stoppen. Ze namen het eerste bloed met slechts 19 seconden op de klok. Ze namen de Gold Fury al vroeg op en verdienden een sterke voorsprong. Ze blokkeerden consequent teamgevechten en pakten OMG's goden op elke rijstrook. Deze voorsprong sneeuwde en Paradigm nam het spel met een 18K EXP en 10K gouden voorsprong, samen met een indrukwekkend aantal van 30-8 doden. Deze tweede overwinning sloeg OMG dit jaar uit de strijd voor SWC.

Vijand versus pijnspelen

2-0, gunst van Enemy

NA team Enemy nam Pain Gaming (Brazilië) op in deze set, en Pain ging goed van start in Game 1. Ze namen het eerste bloed en de Gold Fury, maar het doel had een prijs. Pijn verloor twee torens achter elkaar, en Enemy pakte het voordeel van hen. De Gold Fury ging naar Vijand, toen brachten ze 4 doden op Pain. Ze brachten de Fire Giant kort daarna naar beneden en een handel in 3-0 maakte de weg vrij voor hen om de Titan en de wedstrijd te nemen.

De wereld blijft aan ons twijfelen en we blijven bewijzen dat ze ongelijk hebben! Volgende stop: halve finales vs. @paradigmGG. #SWC pic.twitter.com/hFpa2nC7bL

- Enemy (@EnemyGG) 8 januari 2016

Game 2 ging niet goed voor Pain. Ze namen het eerste bloed, maar Enemy landde de Gold Fury slechts een paar minuten erin. Beter teamwerk en superieure kaartlandbouw gaven Enemy een sterke voorsprong in de vroege game, en dit sneeuwde in een aardverschuivende overwinning. Een tweede Gold Fury, de Fire Giant en een 5-0 geveegd waren slechts enkele van de belangrijkste stukken van Enemy. Het duurde niet lang voordat ze voor de Titan gingen en de wedstrijd wonnen. Dat deden ze ook met totale kaartcontrole - Pain nam het hele spel geen enkel doel.

Vijand zal doorgaan naar de halve finale, maar de weg is voor Pain beëindigd.

Cloud9 versus Qiao Gu Reapers

2-0, gunst van Cloud9

De regerende wereldkampioen, Cloud9 (NA), ging voor het eerst op SWC 2016 het podium op. Ze domineerden de hele wedstrijd en sloten het Chinese team QG volledig af.

In Game 1 had Cloud9 5 kills op het bord om 2 minuten. QG kreeg pas hun eerste kill tot na de 10 minuten en liet de kill-telling op 10-1. Cloud9 nam twee Gold Furies en dwong verschillende scuffles uit.Met 19 moorden op het bord op de 23 minuten markeerde Cloud9 de Fire Giant. Een ontmoeting van 5-1 maakte QG's basis voor hen vrij om de Titan te pakken. Ze verpakten het spel met 27 minuten met 25 kills - precies vijf keer zoveel als QG.

En # C9SMITE neemt de set met 2-0 over Qiao Gu Reapers in de @SmiteGame # SWC2016 Quarterfinals! Ze komen morgen terug voor de Semis! #GGWP

- Cloud9 (@ Cloud9gg) 8 januari 2016

Game 2 ging op dezelfde manier, met 6 kills onder de gordel van Cloud9 na 3 minuten. Ze namen de Gold Fury al vroeg mee, en QG slaagde er maar één in om te doden terwijl Cloud9 15 maal scoorde. QG's middenstrook feniks viel na 18 minuten. Een Fire Giant-kill en nog een paar teamontmoetingen verdienden Cloud9 de tweede game, met een flinke voorsprong van 30-6 doden op QG. Dit sloeg het Chinese team uit de running voor de titel van het wereldkampioenschap.

Fnatic versus Epsilon

2-0, gunst van Epsilon

Dit leek het enige redelijk matchende spel van de dag te zijn. In hun reguliere seizoen zijn de EU-teams Fnatic en Epsilon partners in scrim. Dus ze kennen elkaars speelstijlen redelijk goed.

Game 1 was de langste game van de dag. We zagen de eerste bloedschuur pas toen Fnatic binnen 12 minuten een moord liet zien. Epsilon probeerde de vroege voorsprong van Fnatic te compenseren door de Gold Fury te nemen, maar Fnatic liet twee leden ervoor betalen. Dit was het laatste gevecht waarbij Fnatic bovenaan kwam te staan. Epsilon kwam van achteren en pakte de tweede Gold Fury, en liet toen een 5-0 doek op Fnatic landen tijdens een handgemeen bij de Fire Giant. Omdat er geen Fnatic-leden waren om hen tegen te houden, schakelde Epsilon hun aandacht van de FG naar hun basis in plaats van snel het spel te nemen.

En @Epsilon_eSports slaat @FNATIC pic.twitter.com/T16rXwB4r5 knock-out

- HiRezCooper @ SWC (@HiRezCooper) 8 januari 2016

Epsilon domineerde van start tot finish in spel 2. Fnatic maakte een ernstige fout door Janus door de banfase te laten. Epsilon's middenspeler, Yammyn, is een meester in het Janus-spel - misschien wel de beste ter wereld. En zijn prestatie van vandaag was geen uitzondering. Epsilon nam het eerste bloed en de eerste Gold Fury, en boekte al vroeg een gezonde 9-3 kill-lead. Fnatic had op geen enkel moment absoluut geen controle over de kaart en greep maar twee torendoelen zoals Epsilon kweekkamp en Gold Furies. Nadat hij alle 5 leden van Fnatic langzaam had weggehaald, pakte Epsilon de Vuurreus en begon hij zich in hun basis te duwen. Fnatic wist dat hun run voorbij was en ze gaven zich over zodra de basis werd overschreden.

Wat is het volgende

Morgen gaan we naar de halve finale-ronde en zien we de tweede halve finale van de Xbox One Invitational. De pc-wedstrijden zijn de beste van 5, en de Xbox-match is de beste van 3. Dit zijn de aankomende wedstrijden voor zaterdag 9 januari:

• 11:15 uur: Paradigm vs. vijand
  • 15.45 uur: Cloud9 versus Epsilon
  • 8:15: Eager tegen EnvyUS

Om de actie bij te houden, kun je de officiële stream bekijken op de SLAANTwitch-kanaal, of volg @SmitePro op Twitter. En blijf op de hoogte van GameSkinny voor meer updates terwijl we dit evenement live vanuit Atlanta blijven coveren!